Tietoa meistä

IDTurva perustamisen syynä oli vakaa usko siihen, etteivät olemassa olleet vakuutukset ja tietoturva vastanneet nopeasti muuttuvan ja tiiviisti verkottuneen maailmamme tarpeita.
Yrityksemme ovat perustaneet ruotsalaiset vakuutus- ja kyberturvallisuusalan yrittäjät. Tavoitteenamme on pystyä turvaamaan ihmisten yksityisyys ja turvallisuus teknologian avulla.
Lähdimmekin tavoittelemaan nykypäivän vakuutus- ja tietoturva-alojen yhdistämistä tulevaisuuden nouseviin teknologioihin.

Vuonna 2019

Aloitimme tietoturva-alalla hyödyntäen reaaliaikaista dataa esimerkiksi pimeästä verkosta, luottotietolaitoksista ja muista tietolähteista. Halusimme mitata ja pienentää henkilökohtaisia tietoturvariskejä ja myöntää vakuutuksia niiden varalle. Sittemmin olemme vakuuttaneet tuhansia asiakkaita Pohjoismaissa aina perheistä kokonaisiin yrityksiin ja heidän työntekijöihinsä. Teknologiamme on auttanut ihmisiä kuluttamaan verkkodataa turvallisesti ja vähentänyt riskeille altistumista keskimäärin 95 prosentilla.

Vuonna 2020

Laajensimme toimintaamme nopeasti kehittyvään sosiaalisen median ja sähköpostien maailmaan. Näin digiaikana ihmisten tiedontarve muuttuu jatkuvasti, ja he tarvitsevat vakuutuksen, joka on yhtä nopealiikkeinen ja datavetoinen kuin he itse. Tämän takia toimme markkinoille IDTurva Familyn turvaamaan 2000-luvun tiiviisti verkottuneille pohjoismaisille perheille.

Mutta työmme täällä ei ole vielä tehty!

Maailma kehittyy jatkuvasti yhä verkottuneemmaksi ja autonomisemmaksi, mikä tuo mukanaan sekä loistavia mahdollisuuksia että monimutkaisia riskejä. Tulevaisuuden turvaajana IDTurva ei ainoastaan suojaa ja valvo tietoja, vaan myös auttaa asiakkaitaan ymmärtämään ja pienentämään henkilökohtaisia riskejään, jotta onlmat voitaisiin välttää jo alusta pitäen.

Missiomme on tehdä maailmasta turvallisempi ja älykkäämpi.

crossmenu