Kuinka 
palvelumme toimii

On luonnollista, että sinulla on kysymyksiä. Meiltä saat vastaukset.

Kuinka se toimii?

onlinetarkkailu

IDTurva petoksenestojärjestelmä pitää henkilötietojasi silmällä kaikkina vuorokaudenaikoina, maailmanlaajuisesti. Käymme läpi suuria datamääriä, jotta huomaamme heti, jos käyttäjätietosi, henkilötunnuksesi tai maksu- ja luottokorttitietosi on vuodettu.
Henkilötietosi, sähköpostiosoitteesi ja maksu- ja luottokorttisi, joita haluat tarkkailla, salataan ja tietoja etsitään useilta sivustoilta, myös pimeästä verkosta. Jos "osumia" tulee, ilmoitamme siitä sinulle välittömästi tekstiviestitse ja/tai sähköpostitse. Neuvomme myös, miten sinun tulee juuri kyseisessä tilanteessa toimia.

Miksi tietojani pitäisi tarkkailla?

Petokset yleistyvät kaikkialla, ja niiden tekijät keksivät jatkuvasti uusia keinoja päästä käsiksi arkaluontoisiin tietoihisi. Nykyään henkilötietoihin liittyvät petokset ovat Pohjoismaiden yleisin rikos. Siksi tarjoamme sinulle IDTurva tarkkailua, joka on Pohjoismaiden markkinoiden ainoa näin kattava palvelu.

Tarkkailu auttaa sinua suojautumaan kaikenlaisilta internet- ja talousrikoksilta. Niitä ovat mm. sosiaalinen manipulaatio, pankkitunnuksiin liittyvät petokset, huijausviestit, henkilötietovarkaudet sekä luottokorttien ja pankkitilien väärinkäyttö.

Kuinka tarkkailu aktivoidaan?

Lataa IDTurva -sovellus ja
kirjaudu sisään.
Vahvista puhelinnumerosi.
yourmail@address.com
Anna sähköpostiosoitteesi.
Saat sähköpostiisi vahvistusviestin. Klikkaa vahvistuslinkkiä!
Valmista! Nyt voit syöttää kaikki henkilökohtaiset tietosi ja luottokorttisi, joita haluat IDTurva tarkkailevan.

Kuinka käytämme tietojasi?

Kun aktivoit tarkkailun, IDTurva ja turvallisuusalan yhteistyökumppanimme käsittelevät tietojasi seuraavalla tavalla:

Turvallisuus

Emme lähetä, paljasta tai julkaise mitään tietoja sinusta tavallisilla tai "vaarallisilla" ja piilotetuilla internetsivuilla. Kaikki tietosi salataan, ja tarkkailu/vertailu tehdään turvallisella, eristetyllä työvälineellä.

Henkilökohtaiset tiedot

IDTurva käyttää henkilökohtaisia tietojasi (nimi, henkilötunnus, osoite, puhelinnumero ja, jos mahdollista, sähköpostiosoitteet) palvelun tarjoamiseen. Tarvitsemme tietojasi, jotta me ja laskutuksen hoitava yhteistyökumppanimme voimme lähettää sinulle laskuja. Myös yritykset, jotka auttavat meitä printtaamisessa, pakkaamisessa, lähetyksissä jne. tarvitsevat näitä tietoja. Hyödynnämme henkilötietojasi myös asiakaspalvelussa ja markkinoinnissa.

Kuinka varoitatte minua, jos tietoni ovat päätyneet vääriin käsiin?

Varoitukset voidaan lähettää joko tekstiviestitse tai sähköpostitse. Jotta saat varoitukset, sinun on vahvistettava sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi tarkkailusovelluksessamme. Kun saat meiltä varoituksen, saat myös toimintaohjeita tilanteen mukaan. Jos joku on väärinkäyttänyt henkilötietojasi, tapaus siirtyy petososastollemme, joka aloittaa tutkinnan kanssasi. Autamme sinua palauttamaan identiteettisi takaisin sinulle ja torjumaan kaikki rikoksesta aiheutuneet vaatimukset tai laskut.

Kuinka onlinetarkkailu toimii?

Tietojasi tarkkaillaan netissä - kellon ympäri, sekä avoimessa verkossa että netin salatuilla sivuilla (syvässä ja pimeässä verkossa). Sähköpostiosoitteet, henkilötunnukset, maksu- ja luottokorttien numerot ja vahvistuskoodit sekä muut henkilökohtaiset tiedot ovat kovaa valuuttaa rikollisten keskuudessa. Nämä tiedot päätyvät usein syvään ja pimeään verkkoon tietomurtojen ja sivustojen hakkeroinnin seurauksena. Tietojasi voidaan sitten käyttää rikosten ja petosten tekemiseen.
Tarkkailemme tilannetta ja ilmoitamme, jos luottotietojasi kysytään tai jos osoitetietosi muuttuvat.
Etsimme tietojasi sekä avoimesta että salatusta internetistä (syvästä ja pimeästä verkosta).
Tarkkailemme suurta datamäärää netissä reaaliajassa, globaalisti ja kellon ympäri.
Jos tietojasi (hetu, sähköpostiosoitteet, kortit jne.) havaitaan netissä väärässä paikassa, saat ilmoituksen välittömästi.

Milloin palvelu on toiminnassa?

Alamme suojata henkilötietojasi välittömästi, kun otat palvelun käyttöön. Sinun ja perheesi suojeleminen on ja tulee aina olemaan tärkein päämäärämme. IDTurva lupaukseen voit luottaa :)
crossmenu